KÜKAD, Bu Bayram 215 Çocuğu Giydirdi

KÜKAD ÖNCÜLÜĞÜNDE BİR ARAYA GELEN YARDIMSEVERLER ARALARINDA TOPLADIKLARI PARALAR İLE İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK ALARAK YÜZLERİNE GÜLDÜRDÜ.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 12:32:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1233 okunma
Google News

 KÜKAD, BU BAYRAM 215 ÇOCUĞU GİYDİRDİ

 

 

Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından, yardımsever vatandaşların desteğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara Ramazan Bayramı dolayısıyla yeni kıyafetler dağıtıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile mahalle muhtarları aracılığıyla öncenden belirlenen yaklaşık 215 çocuğa kıyafet ve ayakkabı hediyelerinin yanı sıra bayram harçlıkları verildi.

KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar yaptığı açıklamada pandemi dolayısıyla yardımların Ramazan Bayramı’nın ardından dağıtıldığını söyleyerek, “Biz KÜKAD'ın gönül bahçesine Ramazan ayında sevgi çiçekleri ekelim, ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bayramda bir nebze de olsa sevindirelim diye yola çıktık. Yolumuz rengarenk yüreklerle doldu, bahçemiz, lalezar oldu has bahçeye döndü hemşehrilerimizin ve yardımsever can kardeşlerimizin sayesinde” dedi.

 

 

Tavşanlı’nın yanı sıra Almanya, Amerika, İzmir, Erzurum, Bursa, Manisa, İstanbul, Didim ve Dikili gibi bir çok hayırseverin düzenledikleri kampanyaya destek olduklarını dile getiren Yasemin Çavdar, “KÜKAD'a gönül veren, çocukları seven, sevindirmek isteyen dostlarımızın ve hayırsever kardeşlerimizin sayesinde toplam 215 çocuğumuzun bayramlıklarını aldık ve kendilerine teslim ettik” diye konuştu.

 

  • BAYRAMLIK KIYAFETLERİN YANINDA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VE BAYRAM HARÇLIĞI DA VERİLDİ

Çocuklara bayramlıkların yanında çeşitli hediyeler de takdim ettiklerini belirten KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, “Çocuklarımıza verdiğimiz bayramlık çantalarının içine; şeker, kırtasiye malzemeleri, oyuncak, kitap, örgü-şapka ve atkı gibi hediyelerin yanında 50'şer lira harçlıklar da koyduk ve çocuklarımız annelerine teslim ettik” ifadelerini kullandı.

KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar düzenledikleri kampanyaya destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Çocuklarımız bayramlıklarını giyerek bize fotoğraflarını gönderdiler. Çocukların sevinci gözlerine, yüzlerine yansımıştı. Gözyaşlarımız sevinçten aktı bizim de. Uzaktan, yakından bize destek olan, bayramlık gönderen, bağış gönderen, KÜKAD'da gönüllü çalışan, sesimizi her yerde duyuran, bizlere gönül veren, dua eden, çocuklarımızın yüzünü güldüren, onlara bayram sevincini yaşatan herkese sonsuz teşekkür ederiz.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.