KÜLTÜR SANAT'TA TAVŞANLI BELEDİYESİ

Kültür Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 10:00:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2324 okunma
Google News

2019'un son günlerinde Tavşanlı Belediyesi tarafından hazırlanan ve destek verdiği programlarla Tavşanlı halkı farklı konularda Kültür Sanat etkinliklerine katılabilir. Bu hafta ilk program Afyonkarahisar merkezli özel bir hastanenin sağlık söyleşisi olacak. Tüp bebek ve tedavi yöntemlerindeki son gelişmeler 24 Aralık 2019  saat 14:00'te Op. Dr. Fatih Öğüç ile Doç. Dr. Mesut Köse tarafından anlatılacak.
Aynı günün akşamında ise sanat severleri Tiyatro Külliyen'in sahnelediği En Büyük Haber Tiyatrosu isimli oyun bekliyor. TSKGV'nin tanıtımı amacıyla hazırlanan programlar kapsamında sahnelenecek oyun 7'den 77'ye herkese hitap ediyor.
Yaklaşık 90 dakika süren tek perdelik oyunun yönetmen koltuğunda, aynı zamanda hikayeyi sahneye uyarlayan Yunus Emre Obut oturuyor. Müzikleri Ufuk Karakavak imzası taşıyan oyunda, Yunus Emre Obut, Kayhan Binnetoğlu, Ufuk Karakavak, Kürşat Karaman ve Fatih Akçin rol alıyor.
TSKGV için hazırlanan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in büyük destek verdiği farkındalık programları 25 Aralık Çarşamba günü saat 19:30'da ünlü televizyon programcısı, Haber Türk kanalının eski Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Veyis Ateş'in söyleşisiyle devam edecek.
28 Aralık Cumartesi akşamı ise bir başka tiyatro oyunu "Keşanlı Ali Destanı" Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından saat 20:00'de sahnelenecek. Aralık ayının son programı ise 31 Aralık Salı gecesi Arifağa Camisi'nde gerçekleştirilecek. Mekke'nin Fetih yıl dönümünde şehitlerimiz rahmetle anılacak.
Tüm etkinliklerimize Tavşanlı halkını davet ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.