Kumarı önemli

Gündem Yayın: 05 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.12.2020 15:33:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1632 okunma
Google News

Mahalle gezilerine Kumarı Mahallesi ile devam eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahallenin tarımsal üretimi ön plana çıkarttıkları için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Kumarı Mahallesini ziyaret eden Başkan Işık “Kumarı Mahallemiz kestane, ceviz ve hayvancılık konusunda şehrimizin önemli değerlerinden birisi. Altyapı ve üst yapı yönünden bazı sıkıntıları var ama çok güzel bir mahallemiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar mahallemizin en büyük sorunlarından birisi olan su deposu yapımı konusunu hallettik. 300 tonluk su depomuz inşaatı tamamlandı. Şu anda deneme süreci devam ediyor. Çok kısa süre içinde işletmeye alacağız. Yine mahalle içi yolların asfaltlanması işinin tamamını bitirdik. Yayla evlerimize yol malzemesi serim işi vardı önemli bir kısmını tamamladık. Eksik olan az bir kısım kaldı, onu da şuanda ekiplerimiz çalışıyor. Kış öncesi onu da bitireceğiz. 2021 yılında AFAD İl Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde eski mahallemizdeki konutların yerlerinin değişimi ile ilgili resmi süreci başlatacağız. Oradan gelecek sonuca göre de önümüzdeki yılları planlayacağız. Yine yayla evlerimize bakım konusunda ihtiyaçların giderilmesi için çalışma yapacağız. Mahallemize sahip çıktıkları ve tarımsal üretimi çok öne çıkarttıkları için başta muhtarımız İbrahim Arslandoğdu olmak üzere çalışma heyetine ve tüm Kumarılı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtar Arslandoğdu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Işık ve ekibine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.