Kurallara uyulmaması Tavşanlı'da kısıtlama getirdi

Gündem Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 12:37:41
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1083 okunma
Google News

Kurallara uyulmaması Tavşanlı'da kısıtlama getirdi

 

 

"Son günlerde Kuruçay ve Tepecik beldelerinde vatandaşların farklı nedenlerle bir araya gelerek sosyal izolasyon tedbirlerini ihlal ettikleri ve vaka artışlarına neden oldukları tespit edilmiştir. Bu bağlamda Kuruçay ve Tepecik beldelerinde 14 gün boyunca kısıtlama uygulanması kararı alınmıştır. Yine ilçeye bağlı Çobanköy ve Göbel köylerinde pozitif vakalarda ciddi ve hızlı artış olduğu gözlemlenmiştir. Söz konusu köylerde de 14 gün süreyle kısıtlama uygulanmasına, pozitif vakaların ve temaslıların ev karantinası süreçlerinin devam etmesine, köylere giriş çıkışların jandarma ekiplerinin kontrolünde yapılmasına karar verilmiştir."

 

Ayrıca açıklamada, tedbirlere uymayanlar hakkında idari para cezası ve aykırılığın durumuna göre kanunun ilgili maddeleri gereğince adli işlem yapılacağı ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.