Kuruçay Beldesinde doğalgaz alt yapı çalışmaları devam ediyor

Ekonomi Yayın: 15 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 15.05.2020 10:40:10
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2385 okunma
Google News

Kuruçay Beldesinde doğalgaz alt yapı çalışmaları devam ediyor               

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Kuruçay Beldesinde doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

 Kuruçay Belde içi dağıtım hattı çalışmalarına yüklenici firma Mayıs ayının ilk haftası itibariyle başladı.  Belde içi dağıtım hattı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Erhan Demiray; “Doğalgaz, Kuruçay Beldemiz için büyük bir proje. Bunun hayalini bile kuramazken; bugün birçok hanemiz doğalgazla ısınmaya başladı.  Geçtiğimiz yıldan bu yana doğalgazı vatandaşlarımız kullanmaya başladı. Beldemiz adına gerçekten gurur verici bir hadise. Bunun haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Çalışmaların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Protokolün kabulü ile Haziran Temmuz aylarında Güzelyurt mahallesinde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağı bilgisi edinildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.