Kütahya-Balıkesir Tren Seferleri Başladı

Ekonomi Yayın: 01 Eylül 2016 - Perşembe - Güncelleme: 01.09.2016 13:21:58
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
4891 okunma
Google News

Kütahya-Balıkesir demiryolu hattında yenileme ve elektrifikasyon çalışmaları nedeniyle Kütahya-Balıkesir bölge trenleri ile Ankara-İzmir arasında çalışan ekspres trenler seferlerini durdurmuşlardı. Bu süre içerisinde demiryolları için önemli yatırımlar yapıldı. 2011 yılında başlayan çalışmalarda Eskisehir'den Balıkesir'e kadar tüm demiryolu, traversler yenilendi. En zorlu etap olan Gökçedağ-Nusrat istasyonları arasında altyapı çalışmaları da yapılarak yeniden bir demiryolu yapılmış oldu.

Yenilenen hattımızda ilk sefer geleneksel hale gelmiş olan Kütahya-Tavşanlı-Balıkesir bölgesel yolcu treni ile 1 Eylül itibarıyla başlatıldı. Her gün Kütahya'dan 16.25'de hareket edecek tren Tavşanlı'dan 17.30 da hareket ederek 22.03'te Balıkesir'e ulaşmış olacak. Balıkesir'den 06.00'da hareket edecek

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.