Kütahya Belediyesi Şehrin Farklı Bölgelerinde

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2019 10:23:37
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1471 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Fen İşleri personeli, şehrimizde yer alan cadde ve sokakları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şehrimiz genelinde deforme olan kaldırım kalmaması adına hummalı biçimde çalışmaya devam ediyor.
Fen İşleri personelinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında 30 Ağustos Mahallesi Şeyh Bekir Efendi Sokak ve Cem Sultan Sokakta deforme olan kaldırım taşları sökülüp, yeni kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı. Dumlupınar Mahallesinde bulunan Kervansaray Caddesinde ise kaldırım çalışmaları hızla sürüyor. Ayrıca Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yoncalı Mahallesi mezarlık mevkiinde de kilit taşı döşeme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.