Kütahya'da 15 Polis Gözaltında Alındı

Asayiş Yayın: 27 Ağustos 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 27.08.2016 16:14:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3856 okunma
Google News

Fetullahçı Terör örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında Kütahya Emniyet Müdürlüğünde görevli iken açığa alınan 1’i şube müdürü 15 kişi gözaltına alındı.
Kütahya’da feFetullahçı Terör örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 15 emniyet mensubu gözaltına alındı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde Fetullahçı terör örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında geçtiğimiz haftalarda il merkezi ve ilçelerde açığa alınan şube müdürü O.Ç., L.K. Komiser Yardımcıları R.Ö., I.G., E.S., A.K., S.U., Ö.K., I.K., A.K., H.H.K., I.Ç., M.A.T. ile polis memurları T.İ. ve S.T.’yi olmak üzere toplam 14 kişiyi evlerinde yapılan aramaların ardından gözaltına aldı. 14 emniyet mensubu DPÜ EVLİYA Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisindeki sağlık kontrollerinin ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.