KÜTAHYA'DA ASKERİ BİRLİK YAKININDA ŞÜPHELİ ÇANTA ALARMI

KÜTAHYA'DA ASKERİ BİRLİK YAKININDA ŞÜPHELİ ÇANTA ALARMI

Asayiş Yayın: 10 Ağustos 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2015 12:13:44
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
2742 okunma
Google News

Kütahya'da, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı yakınına şüpheli bir çanta bırakıldığı yönündeki ihbar, polis ve askeri yetkilileri harekete geçirdi.
  Edinilen bilgiye göre, askeri birliğe, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı yakınına şüpheli bir çanta bıraktığı yönünde ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine hareke geçen askeri yetkililer, durumu polise bildirerek, bölgede çalışma yapılmasını istedi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ve askeri yetkililer, sözkonusu bölgede titiz bir çalışma başlattı. Yapılan aramalarda şüpheli çanta bulunamadı. Bir öğrencinin otobüs bileti almak için büfeye gittiği ve o sırada vatandaşın öğrenciye ait çantayı şüpheli bularak ihbarda bulunduğu anlaşıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.