Kütahya’da Bir Evliya Çelebi Filmi Çekilebilir mi?

Sanat Yayın: 29 Mayıs 2016 - Pazar - Güncelleme: 29.05.2016 09:35:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5595 okunma
Google News

Kütahya’da Bir Evliya Çelebi Filmi Çekilebilir mi?

Somuncu Baba filminin Yönetmeni Kürşat Kızbaz, filmin Almanya gösterimi için geldiği Solingen şehrinde wuppertal Kütahyalılar dernek baskanı İsmail Taşcıoğlu’na önemli açıklamalarda bulundu.

“Aşkın Sırrı-Somuncu Baba” filminin Almanya galası Solingen şehrinde yapıldı. Solingen Tiyatro ve Konser Salonu’nda yapılan galaya Yapımcı-Yönetmen Kürşat Kızbaz, filmin başrol oyuncusu Furkan Palalı’nın yanı sıra filmde rol alan oyunculardan Altan Gördüm ve Emin Olcay da galada yerini aldı. Bin kişilik salonun hınca hınç dolu olduğu salonda, izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Filmin sonrasında organizatörler tarafından yönetmen, oyuncular ve yapım ekibine birer plaket takdim edildi. Ödül töreni sonrası wuppertal Kütahyalılar dernek baskanı İsmail Taşcıoğlu , Yönetmen Kürşat Kızbaz ve başrol oyuncusu Furkan Palalı ile özel kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

Manevi Şahsiyetlerin Filmlerini Yapmak İstiyorum

Somuncu Baba filminin bir başlangıç olduğunu söyleyen Kızbaz, bundan sonra da dünya standartlarında manevi şahsiyetleri anlatan filmlerin geleceğini söyledi. Avrupa’ya daha önce de geldiğini Almanya’daki ortamın kendisini çok etkilediğini söyleyen Kızbaz, Türkiye’de yakaladığı manevi ortamı burada da yakaladığını açıkladı.

Şuan bir projenin de imza ajamasında olduğunu ve 2017 yılı içerisinde gösterime gireceğini söyleyen Kızbaz, projenin detayları hakkında bilgi vermekden kaçındı.

Evliya Çelebi Filmi Olabilir

Taşcıoğlu’nun “90 dakikaya sığacak şekilde veya 2-3 bölümlük seri şeklinde olabilecek, Kütahya’da Bir Evliya Çelebi filmi de çekilebilir mi? Malum 3-4 ciltlik bir Seyahatnamesi var ve her bir yerde de bazı yaşanmış olaylar var” sorusuna içten cevap veren Kızbaz, “Doğru proje, doğru senaryo, doğru kişiler ve doğru sponsorlar olursa böyle bir filmi çekmekten çok büyük onur duyarım” dedi.

Furkan Palalı’dan Kütahya’ya Selam

Belli aralıklarla dostlarıyla bir araya gelmek için Kütahya’ya geldiğini söyleyen Palalı,   Kütahya’daki dost ve hayranlarına özel selamlarını iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.