Kütahya'da Cinayet

Asayiş Yayın: 13 Eylül 2016 - Salı - Güncelleme: 13.09.2016 16:28:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5590 okunma
Google News

Dün gece saat 02.30 sıralarında daha önce merkeze bağlı köy olan Alayunt Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan Ahmet Çelik ile Ersin Türk telefonda birbirleriyle tartıştı.

ALAYUNT MAHALLESİNE GİTTİ

Ahmet Çelik, tartışmanın ardından Ersin Türk'e Alayunt Mahallesi'ne gelmesini söyledi. Ersin Türk de Kütahya kent merkezinden arkadaşı Zeki Teke'nin kullandığı 43 SS 747 plakalı otomobille Alayunt Mahallesi'ne gitti.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İddialara göre Ahmet Çelik ile arkadaşları Ercan Gezer, Ahmet Durgun ve İbrahim Çelik, Ersin Türk'ün içinde bulunduğu otomobili mahalle girişinde durdurdu. Ahmet Çelik av tüfeğiyle otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Ersin Türk'e doğru ateş etti. Saçmalar Ersin türk'e isabet etmedi. Direksiyondaki Zeki Teke otomobille kaçmaya çalıştı. Şüpheliler otomobili silah tehdidi ile durdurdu. Ahmet Çelik yakın mesafeden Ersin Türk'ün göğsüne doğru iki el ateş etti. Ersin Türk olay yerinde yaşamını yitirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.