Kütahya'da Gaspçı Dehşeti

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2016 14:25:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3313 okunma
Google News

87 yaşındaki Melek Sungur'un evine giren kimliği belirsiz bir kişi, kadını yastıkla boğmaya kalkıp, kolundaki 5 altın bileziği alarak kaçtı.

Olay, dün sabah saatlerinde Lala Hüseyin Paşa Caddesi'ndeki meydana geldi. Apartmanın 3'üncü katında oturan ve yalnız yaşayan Melek Sungur'un evine giren kimliği belirsiz bir kişi, kadının yüzünü yastıkla kapatarak boğmaya çalıştı. Ardından Sungur'un kolundaki 5 bileziği zorla alan şüpheli evden ayrıldı. Bir süre sonra eve Sungur'un eski kiracısı M.S. adlı kadın geldi. M.S., Melek Sungur'u baygın halde bulunca durumu polise bildirdi.

Kolundaki bilezikleri alınan Melek Sungur polislere, "Her sabah evime gelinim geliyordu ve bana kahvaltı hazırlıyordu. Onun işi çıktığı için eski kiracımız geldi. Ancak o gelmeden önce yüzünü bezle kapatmış olan bir erkek içeriye girip kolumdaki bilezikleri zorla aldı. Ardından da yüzümü yastıkla kapayıp beni öldürmeye kalktı. Daha sonra ben bayılmışım. Bu kişinin eve nasıl girdiğini bilemiyorum. Ancak anahtarı kapının önünde terliğin içerisine koyuyorduk" dedi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Melek Sungur'u gasp eden kişinin yakalanmasına çalışıldığını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.