Kütahya’da İhtiyaç Sahiplerine Hilal Kart Desteği

Yaşam Yayın: 20 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.11.2019 10:06:44
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
4812 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi’nin, dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla uygulamaya koyduğu Hilal Kart’tan yararlananların sayısı 5632’ye yükseldi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Hilal Kart uygulaması ile Kütahya Belediyesi, dar gelirli hemşehrilerimize maddi destek veriyor.
Ekonomik geliri yetersiz olan ve sosyal yardım yapılabilirlik kriterlerini taşıyan, mücavir alan içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabildiği Hilal Kart’ın içerisindeki bakiye, yardım yapılan ailenin hane sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Hilal Kart pos makinası olan bütün bakkal, market, fatura ödeme noktası, kıyafet mağazası gibi işletmelerde geçerli olup, sağlığa zararlı tüketim maddeleri ve züccaciye alışverişlerinde kullanılamamaktadır.
Kütahya Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik hayata geçirilen Hilal Kart uygulaması ile 1911 aileden toplam 5632 kişiye destek verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.