Kütahya'da Kaza ; 3 Kişİ Yaralandı

Kütahya'da Kaza ; 3 Kişİ Yaralandı

Asayiş Yayın: 19 Kasım 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.11.2014 12:11:22
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
5986 okunma
Google News

Kütahya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında araçlardan biri devrildi. Kazada 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Dumlupınar Mahallesi Desen Sokak üzerinde meydana geldi. Dumlupınar bulvarından Dekor sokağa dönmek isteyen Süleyman Ocak idaresindeki 43 RU 732 plakalı otomobil ile Süleyman Çayır idaresindeki 43 NT 715 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan hafif ticari araç kaldırıma çarparak devrilerek ters geldi. Kazada kamyonet sürücüsü Süleyman Çayır ve yanında yolcu olarak bulanan Bahattin Yavaşçı ile diğer otomobilde bulunan İsmail Teper yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HABER VE VİDEO ;   OĞUZHAN KILIÇ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.