Kütahya'da Polis Müdürü Camdan Dolar Atarken Yakalandı

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 13.08.2016 16:58:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2681 okunma
Google News

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Fetullahçı terör örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (PETÖ/PDY) ye yönelik rütbeli emniyet mensuplarına yönelik operasyon kapsamında 3 üncü sınıf emniyet müdürü A.A. kendini gözaltına almak için gelen polisleri balkondan izlediği ve site içine girdiklerinde camdan 1 ve 5 dolarlık birkaç banknotu buruşturup attığı ortaya çıktı.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı terör örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (PETÖ/PDY) ye yönelik geçen gün yaptıkları operasyonla 9 rütbeli emniyet mensubunu evlerinde yakalayarak gözaltına almıştı. Yapılan oparasyon sonrasında 3 üncü sınıfı emniyet müdürü olan A.A. operasyon esnasında evinin camından 1 ve 5 dolarlık banknotları buruşturup attığı ortaya çıktı. A.A.’nın operasyondan haberi varmış gibi ekiplerin gelmesini evinin balkonundan izlediği ve kendini gözaltına almak için site bahçesine giren ekip arabalarını gördüğünde evinde bulunan 1 ve 5 dolarlık banknotları buruşturup evinin camından attığı esnada Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü dedektifleri tarafından yakalandığı ortaya çıktı. A.A.’nın attığı iddia edilen dolarlar delil olarak emniyetteki dosyasına konuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.