Kütahya’da Sıcak Havaya Dikkat!

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 15.05.2020 17:59:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2017 okunma
Google News

Kütahya’da Sıcak Havaya Dikkat!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü uyardı; Kütahya son yılların en sıcak Mayıs ayını yaşayacak.  

Kütahya’da 16 Mayıs Cumartesi - 17 Mayıs Pazar günü sıcaklıklar mevsim normallerinin 9-13 derece üzerinde hissedilecek. 35 dereceye kadar yükselecek sıcak havaya karşı vatandaşlarımızın tedbirli olması gerekiyor.

Bölge genelinde (Kütahya, Bilecik, Bursa, Eskişehir ) 16 Mayıs Cumartesi - 17 Mayıs Pazar günlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği değerlendiriliyor.

Vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından çok önemlidir.

Kütahya’da tahmin edilen hava sıcaklıkları:

16 Mayıs Cumartesi: En düşük 16, en yüksek 34 derece.

17 Mayıs Pazar: En düşük 15, en yüksek 35 derece.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.