Kütahya'da Yeni Eğitim Öğretim Başladı

Kütahya'da Yeni Eğitim Öğretim Başladı

Eğitim Yayın: 28 Eylül 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 28.09.2015 21:29:37
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2687 okunma
Google News

Kütahya'da Yeni Eğitim Öğretim Başladı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kütahya'da törenle başladı. İl genelinde 96 bin 836 öğrenci ders başı yaptı. Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törene Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya AK Parti Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile İshak Gazel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, STK temsilcileri, bazı daire müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
İlköğretim Haftası dolayısıyla şiirlerin okunduğu törende, eğitime yeni başlayan öğrencilere diğer öğrenciler tarafından gül verildi. Öte yandan, Osmanlı Devleti geleneklerinden olan ve okula yeni başlayan çocuklar için hazırlanan "amin alayı" düzenlendi. 
Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve protokol öğrencilerin kitaplarını dağıttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.