Kütahya Halk Ekmek

Gündem Yayın: 02 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 02.04.2022 08:48:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1054 okunma
Google News

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının daha önce 7 TL olarak açıkladığı ramazan pidesi fiyatını 6 TL’ye indirmesinin ardından, Kütahya Belediyesi müsteciri olan Halk Ekmek büfelerinde 5,5 TL’den satılmasına karar verilen ramazan pidesi fiyatı, 5 TL olarak güncellendi.

Geçtiğimiz günlerde Halk Ekmek işletmecisi Yusuf Sarıkoç ile birlikte yaptığı açıklamada, şehir merkezindeki 20 halk ekmek büfesinde yüzde 20 indirimli olarak 400 gram pidenin satış fiyatının 5,5 TL olarak belirlendiğini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık açıklamıştı. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha önce 7 TL olarak belirlediği ramazan pidesi fiyatında yaptığı 1 TL’lik indirimle 6 TL’den satılmasına karar vermesi üzerine, Kütahya Belediyesi müsteciri olan halk ekmek büfelerinde de indirim kararı alındı. Ramazanın ilk günü olan 2 nisan 2022 tarihinden itibaren halk ekmek büfelerinde 400 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyoruz. Afiyet olsun.

Halk ekmek büfelerimiz; Akkent Mahallesinde beş adet satış noktası olmak üzere, Hilalkent (1453 konutları) Gaybiefendi, Fuatpaşa, Bahçelievler, Yenidoğan, Maltepe Mahalleri ile birlikte Sporkent, Sosyal Konutlar mevkilerinde yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.