KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Gündem Yayın: 06 Eylül 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2017 12:41:17
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
2552 okunma
Google News


Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kurban Bayramı sonrası İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.

Resmi tatilin sona ermesinin ardından Kütahya Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Fatih Gümüşay, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkan Vekili Muharrem Türk, Büro Memur-Sen Temsilcisi Yılmaz Yaman, birim müdürleri ve çok sayıda özel idare personeli katıldı.

Büro Memur-Sen Temsilcisi Yılmaz Yaman, “Ülkemizin dahili ve harici düşmanları ülkemize ve gönül coğrafyamıza saldırılar düzenlemekte. Ülkemizin ve gönül coğrafyamızdaki ülkelerin daha huzurlu günlere ulaşmasını diliyorum” diye konuştu.

Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkan Vekili Muharrem Türk ise, “Geçmiş bayramınızı tebrik ederim, ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim” dedi.

İl Özel İdaresi personelinin bayramını tebrik eden İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz konuşmasına şehitlere rahmet dileyerek başladı. Başkan Yılmaz, “Bir vatanımız var ve o vatanımızı bize bağışlayan tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Dünyanın neresinde bir insani dram yaşansa Türkiye yetişiyor. Bize düşen birinci görev ülkemizi daha güçlü kılmak, Kütahya’mızı daha müreffeh kılabilmek için el birliğiyle çalışmak. Çok şükür ki çalışma dönemimiz içinde bunu en üst seviyede gördük. Kütahya İl Özel İdaresi çalışanları bir bütün olarak iyi bir performans ortaya koyuyor, ilimizi iyi noktalara taşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz, bu ailenin birlik ve bütünlüğü daim olsun, Kütahya’mıza da güzel işler nasip olsun inşallah” dedi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Bayramların birlik ve beraberlik açısından önemine dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir, huzur içerisinde bir bayramı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.  Kütahya İl Özel İdaresi’nin bir aile olduğunun altını çizen Vali Nayir, “Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ülke olarak ve Kütahya olarak sağlık sıhhat, huzur iklimi içerisinde bir Kurban Bayramı yaşadık. Bayramlar aileleri bir araya getiren zaman dilimleri. İl Özel İdaresi olarak biz de bir aileyiz. Gönül arzu eder ki bu birliği bayram içerisinde yapalım ama herkesin görevi var, ailesine ait, kurbana ait çalışmaları var. Dolayısıyla bayram içerisinde bu mümkün olmadığından bizler bayram sonrasını da bir önceki geçirdiğimiz bayramı kutlama şeklinde bir araya gelip, sizlerle birlikte aile ortamı içerisinde bayramlaşmayı gerçekleştirmiş oluyoruz. Millet olarak bayramlardan beklentilerimizi sürekli yüksek tutmuşuzdur. İhtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin temininde bayramların en güzel bir araç olduğunu biliriz, aile birliğini sağlamaktan ülke birliğini sağlamaya kadar ferdi hayatımızda başkalarını düşünecek, başkaları için de dert sahibi olacak duyguları yaşatması ve bizlere hatırlatması bakımından bayramlar önemli günlerimiz. Bu coğrafyada da birlik ve beraberlik, ihtiyaç duyduğumuz en önemli hususlardan biri. Dolayısıyla bizler hem fert hem de toplum hayatımızda Ramazan Bayramımızı, Kurban Bayramımızı ve milli bayramlarımızı sürekli önemli tutmuşuzdur, bundan istifade etmeye çalışmışızdır. Ne mutlu ki bu vatan üzerinde birlik ve beraberliği sağlayacak unsurlarla birlikte yaşıyoruz. Geçtiğimiz 10 gün içerisinde Hayme Ana’yı anma etkinliklerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı, ilçelerimizin kurtuluş günleri ve Kurban Bayramımıza kadar güzel günleri hep bir arada yaşamış olduk. Bizlere bizi hatırlatan, tarihimizi ve kültürümüzü hatırlatan önemli değerleri hep birlikte yaşamış olduk. Sizlerin göstermiş olduğu aile bütünlüğü içerisindeki çalışma hevesinize, çalışma azminize teşekkür ediyorum. Sorumluluğunu yüklendiğimiz 580 bin kişinin acil, önemli ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak bu aile bütünlüğü içerisinde, bayramın sağladığı birlik ve beraberliği de buna katarak daha iyilerini yapma gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Fatih Gümüşay, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkan Vekili Muharrem Türk, Büro Memur-Sen Temsilcisi Yılmaz Yaman ile birlikte konuşmaların ardından törene katılanların bayramlarını tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.