Kütahya Porselen yine çocukların yüzünü güldürecek

Kütahya Porselen yine çocukların yüzünü güldürecek

Çocuk Yayın: 20 Nisan 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2015 14:51:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4680 okunma
Google News

23 Nisan Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları harika sürprizler bekliyor

 

Kütahya Porselen yine

çocukların yüzünü güldürecek

 

Annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı Kütahya Porselen, çocukların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl da Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edecek olan çocukları rengârenk boyama kitapları, çıkartmalar ve onlara özel tasarlanan yemek setleri bekliyor.

 

 

Kütahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için bu yıl da çok beğenecekleri sürprizler hazırladı. Sürprizlerden biri de çok sevilen hayali kahramanları yansıtacak olan boyama kitapları. 23 Nisan Perşembe günü Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edecek tüm çocuklara Kütahya Porselen’in çocuk setlerindeki eğlenceli karakterlerden oluşan boyama kitabı armağan edilecek. Uzun Zürafa, Neşeli Maymun, Pıtırcık Ailesi, Şaşkın Ördek, Uç Uğur Böceği, Meraklı Panda, Prenses Çiçek, Sevimli Fare ve Şirin Sıpa; 23 Nisan’da çocukları yalnız bırakmayacak. Minikler istedikleri gibi renklendirebilecekleri bu eğlenceli karakterlerle keyifli vakit geçirecek. Kitapta yer alan bulmacalar onların gelişimine yardımcı olurken, boyama bölümü renkli bir dünyaya girmelerini sağlayacak.

 

Kendi tasarımlarını yaratacaklar

 

Kitapta ayrıca Kütahya Porselen’in neşeli karakterlerinin çıkartmaları da yer alacak. Çocuklar bu çıkartmaları, kitaptaki Kütahya Porselen tasarımlarına diledikleri gibi yapıştırarak kendi porselen tasarımlarını yaratabilecek. Kütahya Porselen’in armağanıyla bütün çocuklar tasarımcı olma yolunda keyifli bir adım atmış olacak. Kütahya Porselen’in sürprizleri bunlarla da sınırlı kalmayacak. Bu özel günde çocuklara özel hazırlanan takımlar, sevdiklerine neşeli bir hediye vermek isteyenlerin tercihi olacak. Eğlenceli figürlerle renklendirilmiş sağlıklı çocuk setlerindeki çatal, bıçak, servis tabağı, pasta tabağı, matara, kâse, kupa ve yumurtalıklarla, yemek saatleri zevkli hale dönüşecek. 23 Nisan’da çocuklarını birbirinden şirin karakterlerle tanıştırmak, bu özel günde onları Kütahya Porselen’in hazırladığı birbirinden güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenler Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.