Kütahya Şehidini Uğurluyor

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 11.07.2016 14:12:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5624 okunma
Google News

 

İznine 3 gün kala şehit oldu

 

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Altınel, memleketi Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

 24 yaşındaki Mustafa Altınel’in, Türk bayrağına sarılı tabutu ilk olarak Kütahya Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Yeni Mahalle Sadık Pembe Caddesindeki baba evine getirildi. Altınel’in naaşı, burada helallik alınmasının ardından tekbirler eşliğinde Tavşanlı Cumhuriyet Meydanına götürüldü. Meydanda şehidin cenazesi kalabalık grup tarafından karşılandı ve öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Törene Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, AK Parti Milletvekilleri İshak Gazel, Şükrü Nazlı, Ahmet Tan, Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, siyasi parti temsilcileri, şehidin babası Mehmet annesi Hatice, şehidin kardeşleri Fatma ve Kadir, nişanlısı Nimet Dağıstan, arkadaşları ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

 Görüntülü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.