KÜTAHYA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Ağır Ceza Hakimi Ali GÜNAY'ı KONUK ETTİ

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 07.05.2022 10:25:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1747 okunma
Google News

KÜTAHYA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ  Ağır Ceza Hakimi Ali GÜNAY'ı KONUK ETTİ


Kütahya ASE Sosyal Bilimler Lisesi, Kütahya Kültür Derneği işbirliği ile düzenlediği KARİYER GÜNLERİ'nde okul konferans salonun da İstanbul 6 . Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağır Ceza Hakimi Ali Günay'ı konuk etti.

Ağır Ceza Hakimi Ali Günay, Hukuk Fakültesinin ve mesleğin  özelliklerini, işleyişini, bu alanda ilerlemek için yapılması gerekenleri, sorumlulukları, yetki ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Ağır Ceza Hakimi Ali Günay , öğrencilerin hedefleri ve çalışma tempoları konularında kararlı olmaları yönünde motivelerde bulundu ve bu imkanı sağlayan Kütahya ASE Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet İren'e teşekkür etti.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet İren, Programın gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan Kütahya kültür derneğine, İstanbul 6.Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağır Ceza Hakimi Ali Günay 'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.