Kütahya Ticaret Borsası TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na Katıldı

Gündem Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 13:25:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1009 okunma
Google News

Kütahya Ticaret Borsası TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası 18.11.2020 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’ndan video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

81 il ve 160 ilçeden, bölgelerinin kanaat önderleri olan, Oda ve Borsa Başkanları, TOBB Delegeleri, Kadın ve Genç girişimciler ile Genel Sekreterler olmak üzere yaklaşık 3 bin kişinin yer aldığı Şuraya Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş ve Genel Sekreter Yasemin Yol Katılım Sağladı. 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Şurası Toplantısında, kısa çalışma ödeneği, pandeminin etkilerinin sona erene kadar ödemelerin ötelenmesi, kira desteği sağlanması, kamu alacaklarının yapılandırılması, e-haciz işlemlerinin blokesinin borç miktarı kadar yapılması, 2021 ile birlikte başlayacak kredi ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesi gibi konular sektör meclisleri aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekonomi kurmaylarına iletildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.