KÜTAHYA VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN GÖREVE BAŞLADI

Gündem Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 11:35:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2194 okunma
Google News

KÜTAHYA VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN GÖREVE BAŞLADI
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Vali Dr. Ömer Toraman göreve başladı.
 
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Arif Yalçın, Halil İbrahim Ertekin, Kenan Eskin, Ali Bezirgan ile daire müdürleri tarafından karşılandı.
 
Vali Dr. Toraman karşılamanın ardından makamına geçerek, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.
 
Vali Dr. Ömer Toraman’ın makamında gerçekleşen kabulde Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Arif Yalçın, Halil İbrahim Ertekin, Arif Yalçın, Kenan Eskin, Ali Bezirgan, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile basın mensupları yer aldı.
 


“KÜTAHYA’DA GÖREV YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”
 
Makamındaki ilk açıklamayı yapan Vali Dr. Ömer Toraman, “Zengin bir tarihe ve kültürel geçmişe sahip Kütahya’ya hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a saygı ve şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
 
“BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”
 
Kütahya’da göreve başlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşadığını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, ilin tüm dinamikleriyle uyum ve iş birliği içerisinde çalışacağını kaydetti. “Bu bir nöbet değişimi” diyen Vali Dr. Toraman, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğiyle, ülkemizle birlikte Kütahya’mızın da gelişmesi, kalkınması ve refahının artması için 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda gayret edeceğiz. Bu bir nöbet değişimi. Kütahya Valiliği görevini çok kıymetli bir meslek büyüğümden devralmış olmak da ayrıca memnuniyet verici.  Emaneti Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’den teslim aldık. Bundan sonraki süreçte üzerimize düşen vazifeyi yerine getirme gayretinde olacağız. Kamu kesimiyle, yerel yönetimleriyle, üniversiteleriyle, özel sektörüyle, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, şehrin tüm kesimleriyle birlikte çalışacağız. İnşallah hem ülkemiz hem Kütahya’mız hem de şahsımız ve ailemiz için hayırlı bir başlangıç olur” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.