KÜTAHYA'YI MİLYONLARIN İZLEDİĞİ PROGRAMDA GURURLANDIRDI

Kültür Yayın: 12 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 12.10.2016 10:36:36
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
4704 okunma
Google News

ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner olmak ister” yarışmasına katılan Kütahya’lı yarışmacı Halil Suat Saraç Kütahya’yı çifte gururlandırdı.

Kütahya’lı işadamı Ahmet Saraç’ın oğlu ,Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Halil Suat Saraç, 2 Ağustos 2011’den beri ATV'’de yayınlanan yarışmada 2.nci baraja tek joker kullanarak başarılı bir şekilde geldi.


Yarışma sunucu Selçuk Yöntem, Kütahya’lı yarışmacı Halil Suat Saraç’ı başarısından dolayı kutlarken kazandığı parayı nerede kullanacağını sorduğunda 'EĞİTİM KURUMLARINA BAĞIŞLAYACAĞIM' cevabını  söylediğinde stüdyodan müthiş bir alkış aldı.Sunucu Selçuk Yöntem’de tekrar kutlayarak başarılar diledi.


2.nci baraja 3 joker ile gelen gururumuz  Halil Suat Saraç,bu bölümde program süresi dolduğu için ,yarışmaya daha sonra devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.