KÜTAHYADA REGAİB KANDİLİ COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem Yayın: 23 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.03.2018 12:39:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1969 okunma
Google News

 

Kutsal üç ayların başlangıcı olan Recep Ayının ilk cuma gecesi olan, rahmet ve bereket ile dolu, mübarek Regaib Kandili, Kütahyada kalabalık bir cemaat tarafından huşu içinde kutlandı. Kandil gecesinde vatandaşlar camilere akın ettiler.
Ulu Camide okutulan mevlid sonrası İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Regaib Kandilinin önemine değinerek bu gecenin ibadetle geçirilmesi gerektiğini ifade etti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Regaib Kandili nedeniyle Ulu Camiide kılınan yatsı namazı sonrası hemşehrilerine kandil simidi ikram etti.
Kütahya Belediyesi, mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla 5 bin adet kandil simidi dağıttı. 
Ulu Camii de kılınan yatsı namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak kandil simidi dağıttı, kandillerini tebrik etti.
Regaip kandili ihsan gecesi olduğunu ve faziletinin de bundan geldiğini belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Büyük sevinç ve huzurla Allahın rahmeti, bereketi, bağışlaması bol bir manevi mevsime üç aylara girişimizi müjdeleyen bir Regaip Kandilini daha idrak ediyoruz. Üç ayları ve kandil günlerimizi iyi değerlendirmeliyiz. Kütahya Belediyesi olarak, üç ayların müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla hemşerilerimize 5 bin adet kandil simidi ikramında bulunduk. Bu vesile ile cümle Müslümanların ve hemşerilerimin Regaip Kandilini tebrik ediyorum. Şehrimize, Ülkemize, İslam alemine hayırlar, bereketler, barış ve huzur getirmesini Allahtan niyaz ediyorum dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.