Kütahyalı Gazeteciler Emet’te Biraraya Geldi

Gündem Yayın: 06 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 06.12.2016 09:50:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4728 okunma
Google News

Kütahyalı Gazeteciler Emet’te Biraraya Geldi

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Emet Resort Termal Otelde düzenlediği etkinliğe yaklaşık 40 gazeteci ailesiyle birlikte katıldı.

Kütahya, Tavşanlı,Simav, Gediz,Domaniç, Hisarcık, Emet ilçelerinde görev yapan gazeteciler Emet ilçesinde bir araya geldi.
Yaklaşık 40 Gazeteci eş ve çocuklarıyla birlikte  şifalı sularıyla ünlü Emet Termal Resort And Spa Hotel’de 3 gün konakladılar.
Akşam yemeğinde gazeteciler ile biraraya gelen Belediye Başkanı Mustafa Koca, gazetecileri Emet’te görmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.    

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve Otel İşletme sahibi Karaderili Şirketler Grubu Sahibi Orhan Karaderiliye,Danışman Semra Aydın,Emet ResortTermal Otel Genel Müdürü Mustafa Hügül’e  teşekkür etti.Tunçoğlu, "geleneksel hale getirdiğimiz ilçelerle birlik beraberlik buluşmalarını bu defa da Emet’de yapıyoruz, buluşma programımıza katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Programda canlı müzik eşliğinde eğlenen ve birlikte olma fırsatı bulan gazetecilere hediyeler takdim edildi. Gecenin sonunda Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu tarafından Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’ya ve programa katkıda bulunanlara plaket  takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.