Kütahyalı Gökçe Perde Hedef Büyüttü

Ekonomi Yayın: 29 Nisan 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2017 12:21:25
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
5017 okunma
Google News

Altıntaş yeşilyurtlu olan gökçe kardeşler almanyanın duisburg şehrinde 10 sene önce 2000 metrekarede perde ve ev dekorasyon mağzalarını 3.cü şubesini krefeld’de açtılar.
Birçok türk markaların yanı sıra zebra ,fon,tül,kruvaze,jaluzı gibi daha bir çok modellerini mağzalarında bulundurduklarını belirten mağzalar satış müdürü Hüseyin Gökçe,müşterilerinin memnuniyetini prensibi ile her türlü ihtiyaca cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Gökçe, ayrıca ücretsiz olarak evlere ölçümlere gittiklerini, kendi dikiş atölyelerinde de isteğe göre dikimler yaptıklarını belirtti.
HEDEFTE BAŞKA ŞEHİRLER VAR
Krefeld’te 3. Şublerinin açılışında konuşan Gökçe. „Gökçe Gardinen markası çocuklarımıza bırakacagımız bir marka olacak. Markalar kalite ve müşteri memnuniyetiyle ayakta durur ve büyür. Bundan sonraki hedefimiz, Almanya’nın değişik Şehirlerinde de şubeler açıp, Gökçe Gardinen ismini Dünya Markası haline getirmektir“ diyerek açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.