Kütahyalılar, Kütüphane Haftası'nı kitap okuyarak kutladı.

Gündem Yayın: 29 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2017 14:13:06
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2855 okunma
Google News

Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Vahid Paşa Halk Kütüphanesi tarafından Zafer Maydanı'nda organize edilen etkinlikte, öğrenciler ve protokol mensupları 30 dakika boyunca kitap okudu.
Vahit Paşa Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Barış Başoğlu, yaptığı açıklamada, Kütüphane Haftası'nın amacının vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak, halka kütüphanelerin önemini anlatmak olduğunu söyledi.
Okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olduğunu dile getiren Başoğlu, "İnsanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını artırır, insana bilgi ve birikim kazandırır.Buradaki esas amaç kitap okumayı sevdirmek. Kitap okumayı toplumun tüm kesimlerine yaymak.Okuyan düşünen bir nesil yetiştirmeliyiz" dedi.
Başoğlu, kitap okuma etkinliğine katılanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.