KÜTAHYASPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Spor Yayın: 25 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2019 09:16:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1344 okunma
Google News

KÜTAHYASPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI
Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta ilk maçına çıkan Belediye Kütahyaspor, sezona Hendekspor galibiyetiyle başladı. Rakibini Ahmet Üner, Adem Ali Hakan Denizer ve Serdar Kılıç’ın golleriyle 3-0 devirdi

Belediye Kütahyaspor, Sakarya temsilcisi Hendekspor’u Zafertepe Halil Akkaş Stadında ağırladı. Maça Ahmet Üner’in kafa golüyle başlayan Şimşek, rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. İleride basan ve hücumdaki etkili oyunuyla göz dolduran Kütahyaspor, maçın 10. Dakikasında Enes Nalbantoğlu’yla net bir gol fırsatından yararlanamadı. Kendi oyununu rakibine kabul ettiren Şimşek, 22. dakikada Enes’in açtığı ortada topla buluşan Adem Ali Hakan Denizer’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. İlk devre Kütahyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
ÜST ÜSTE ATAKLARDAN
SONUÇ ALAMADIK
İkinci yarıda aynı oyunu sahaya yansıtmayı başaran Belediye Kütahyaspor, kanatlardan atak üstüne atak yaptı. Farkı bire düşürmek için çabalayan rakip Hendekspor, Emrecan Zorlu’nun şutuyla gole yaklaştı. Bu atağın ardından Selçuk Yıldırım’ın pasında topla buluşan Kemal Ünal ortayı açtı, savunma uzaklaştırdı. Duran toplarla arka arkaya gol fırsatı yakalayan mavi-lacivertli ekibin şutlarını Hendekspor kalecisi Muhammed Yosma gole izin vermedi. Maçın 89. dakikasında Kemal Ünal cezasahasında yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterirken, oyuna sonradan dahil olan Serdar Kılıç kullandığı penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu 3-0 olarak belirledi. 
ŞİMŞEK ÜMİT VERDİ
Oynadığı futbolla taraftarların takdirini kazanan Kütahyaspor, lige iyi bir başlangıç yaptı. Maç sonu Kütahyasporlu taraftarlar futbolcuları tribüne çağırarak alkışladı. Öte yandan taraftarlar maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla Dumlupınar Stadyumunu geri istediklerini bir kez daha gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.