KÜTBO 5 YILDIZLI HİZMETİNİ A KALİTE TESCİLLEDİ

Ekonomi Yayın: 28 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.02.2019 10:04:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3590 okunma
Google News

KÜTBO 5 YILDIZLI HİZMETİNİ “A KALİTE” OLARAK BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ


 
Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) bünyesinde, Odalar ve Borsaların Üyelerine vermiş olduğu 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) denetimlerini başarıyla geçerek, TOBB’nde gerçekleştirilen törenle Akreditasyon Sertifikasını aldı. 

Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Meclis Üyelerinin katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. 

Törende, KÜTBO’nun Kalite ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında yapmış olduğu ve üyelerine verdiği hizmet kalitesi nedeniyle TOBB Akreditasyon Sisteminde en yüksek puan olan “A Kalite Borsa” olarak değerlendirilen Akreditasyon Sertifikası, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi. 

Akreditasyon Belge Törenine, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Doğanay, Eser Dinç, Meclis Üyeleri Mustafa Şentürk, Ahmet Öztürk ve Oğuz Şentürk, Genel Sekreter Yasemin Yol ve Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Gözel katıldı. 

Akreditasyon Sistemi ve Belge Töreniyle ilgili açıklamada bulunan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, “2012 yılında TOBB Akreditasyon Sistemine dahil olan Kütahya Ticaret Borsası, sürekli hizmet kalitesini arttırarak, üyelerine sunmuş olduğu hizmet alanlarında başarılı çalışmalar yapıyor. Paydaş kurum ve kuruluşlarla birlikte Kütahya’nın ve bölgeye katma değer sağlayacak projeler geliştiriyor. Bu kalite bilinciyle geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yılda Borsamız Yönetimi, Meclisi ve Personeliyle birlikte gayretli çalışmaları sonucunda “A Kalite Borsa” olarak kalitemizi tescillemiş olduk, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.