Kütbo Güvenli Hizmet Belgesini Yeniledi

Gündem Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 12:35:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1026 okunma
Google News

Kütbo Güvenli Hizmet Belgesini Yeniledi

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulamış olduğu önlemler ile güvenli hizmet vermeye devam ediyor. 

Borsa üyelerinin, çalışanlarının ve ziyaretçilerinin sağlığını ön planda tutan KÜTBO, Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından aldığı önlemler ve uyguladığı tedbirler sayesinde Kütahya’da kamu kurumu olarak ilk “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” almıştı. 

Koronavirüs sürecinde Borsa bünyesinde uygulanan tedbirler ve  “TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı” şartlarını eksiksiz olarak yerine getiren KÜTBO, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ve uluslararası niteliğe sahip “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” denetimini başarı ile geçti ve belgesini yeniledi. 

TSE Denetmeni Önder Ören tarafından yapılan denetim sonucunda; KÜTBO Hizmetlerinde Koronavirüs’e karşı alınan tedbirlerin yerinde ve hijyen kurallarına uygun olduğunu belirtilerek “Güvenli Hizmet Belgesi”ni tescilledi ve yapılan çalışmalar için teşekkür etti.  

Denetim açılış toplantısına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, kaliteli hizmeti prensip haline getiren KÜTBO’nun Koronavirüs salgın hastalığına karşı alınan tedbirlerle üyelerine güvenli hizmet vermeye devam edildiğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.