KÜTBO Üyelerine Dijital Dönüşüm Eğitimi Verildi

Tuna işleyen

Ekonomi Yayın: 18 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 18.01.2022 16:01:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1603 okunma
Google News

KÜTBO Üyelerine Dijital Dönüşüm Eğitimi Verildi


Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) “Dijital Dönüşüm İçin KÜTBO” projesi kapsamında Borsa üyelerine Finansal Okuryazarlık, Dijital Dönüşüm E-Ticaret konularında eğitim verildi.  

KÜTBO tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan ve 2021 yılı teknik destek programı kapsamında uygulanan proje dahilindeki eğitim 17.01.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Mehmet Akif Çakırer’in vermiş olduğu 6 saatlik eğitimde, Finansal okuryazarlık ve KOBİ’ler için önemi, E-ticaret süreçleri, e-ticaret yazılımları, pazarlama ve uygulamaları, e-dönüşüm, e-fatura, e-müstahsil ve yasal mevzuatları hakkında Borsa üyelerine bilgiler verildi. Soru ve cevapların ardından eğitime katılım sağlayan Borsa üyelerine Öğr. Gör. Mehmet Akif Çakırer ve KÜTBO Genel Sekreter Yasemin Yol tarafından katılım belgeleri takdim edildi. 

Yapılan eğitimin ardından Dijital Dönüşüm konularında proje dahilinde 18-31 Ocak 2022 tarihlerinde Borsa üye işyerlerine ziyaret edilerek birebir olarak danışmanlık hizmeti verileceği belirtildi. 

İş yaşamına ve Üye gelişimine katkı sağlaması hedeflenen eğitimden ve alınacak danışmanlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirten Borsa üyeleri, Borsa yöneticilerine teşekkür etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.