Kütbo Yönetiminden Kütahya Defterdarı Mustafa Bakır’a Ziyaret

Gündem Yayın: 17 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 17.06.2022 15:12:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
540 okunma
Google News

Kütbo Yönetiminden Kütahya Defterdarı Mustafa Bakır’a Ziyaret

 

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay ve Genel Sekreter Yasemin Yol ile birlikte Kütahya Defterdarı Mustafa Bakır’a ziyarette bulundu.

 

Kütahya Defterdarlığına atanan Mustafa Bakır’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmede Başkan Gültekin, proje ve faaliyetlerien bahsetti. Ekonomik değerlendirmeler ve güncel konulara ilişkin karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, iki kurum arasındaki güçlü işbirliği ve iletişimin artarak sürdürüleceği ifade edildi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Defterdarı Mustafa Bakır, ziyaret ve iyi dilekleri için Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve KÜTBO heyetine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.