KÜTBO Yönetiminden Vali Ali Çelik’e Ziyaret

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.07.2020 10:19:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1271 okunma
Google News

KÜTBO Yönetiminden Vali Ali Çelik’e Ziyaret


Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Meclis Üyesi İsmail Akıncı ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı. 

Kütahya Valiliğine atanarak göreve başlayan Vali Ali Çelik’e hayırlı olsun dileklerini sunan KÜTBO heyeti, Ticaret Borsası’nın organizasyon yapısı, gerçekleştirdiği faaliyet ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kütahya’da çağdaş ve modern borsa anlayışı ile hizmet verdiklerini vurgulayarak, verilen yetkiler çerçevesinde Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtti. 

Başkan Gültekin, KÜTBO olarak Kütahya’nın tarım ve hayvancılık alanında gelişimine katkı sağlayacak önemli çalışmalara imza atıldığını ifade ederek; “Borsamız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilimize faydalı olacak projelerle hedeflediği vizyona ulaşmaya çalışacaktır. Bu konuda işbirliği içerisinde verilecek görevlere hazırız” dedi. 

Kütahya'nın sahip olduğu değerleriyle çok kıymetli bir şehir olduğunu ifade eden ve hizmette iş birliği vurgusu yapan Vali Çelik, şehrin tüm dinamikleriyle iş birliği içinde çalışarak, Kütahya’ya en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğini belirtti. 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ali Çelik, ziyaretleri nedeniyle KÜTBO heyetine teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.