Kütbo Yüksek İstişare Kurul Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 16:00:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1445 okunma
Google News

Kütbo Yüksek İstişare Kurul Toplantısı Yapıldı


Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yüksek İstişare Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin başkanlığında ve kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

TOBB Kanunu kapsamında, Yüksek İstişare Kurulu Çalışma Usul ve Esasları dahilinde Borsa bünyesinde oluşturulan KÜTBO Yüksek İstişare Kurulu 2020 yılı ilk toplantısı kurulun çalışma usul ve esaslarının sunumuyla açıldı. 

Kütahya ve Borsa Üyeleri ile ilgili ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak konularının değerlendirilmesi ve görüş oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, İstişare Kurul Başkanı Necati Gültekin tarafından gündem maddeleri dahilindeki konular sunuldu. KÜTBO faaliyetleri ve çalışmaları ile TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında elde edilen veriler ışığında il, ilçe sorunları ve Borsa üye sorunları, çözüm önerileri ile birlikte ilgili bakanlıklara ve TOBB’a sunulmak üzere görüş oluşturularak raporlandı. 

KÜTBO Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kurul Üyeleri Mehmet Akın, Özkan İnci, Zeynel Korkmaz ve Habil Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.