Kutso Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kutso Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 17 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2015 10:24:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2357 okunma
Google News

Kutso Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Nisanayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanıİsmet Özotraçtarafından üyelik beratları takdim edildi.

 

Toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanları, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve üyeleri katıldı.

 

Nisan ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. KUTSO Mart ayı faaliyet raporu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sunuldu.KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek eğitimler hakkında, Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr. Fatih Çelebioğlu Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulan Kütahya sorunları ve çözüm önerileri hakkında, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı Derya Erden Çerkeş ise kurulun faaliyetleri hakkında haziruna bilgi verdi.

 

Hitapların ardından, gündem maddeleritamamlanan KUTSO Nisan ayı meclis toplantısı sona erdi.

 

 

Haber: KUTSOBasın

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.