Kuveyt Türk 413. şubesini Tavşanlı’da açtı

Ekonomi Yayın: 28 Aralık 2018 - Cuma - Güncelleme: 28.12.2018 15:28:37
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
8425 okunma
Google News

“Kuveyt Türk 413. şubesini Tavşanlı’da açtı. “Sağlam Bankacılık” sloganıyla Türkiye’nin en güvenilir bankaları arasında yer alan Kuveyt Türk, Yeni Mahalle Emet Caddesindeki şubesi için açılış töreni düzenledi. 413. şubesini Tavşanlı’da açan Kuveyt Türk Türkiye genelinde 415 şube ile hizmet veriyor.

 



Kuveyt Türk Tavşanlı Şubesi’nin açılışına Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özden ve Mehmet Atabay, Kuveyt Türk Bursa Bölge Müdürü Kadir Alpay, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Tavşanlı İşkur Müdürü Muhterem Aksoy, sivil toplum örgütü temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı. Arifağa Camii İmam Hatibi Bayram Oruç’un duaları sonrası Kuveyt Türk Tavşanlı Şubesinin açılış kurdelesini Belediye Başkan Yardımcıları, Kuveyt Türk Bölge Müdürü ve Kuveyt Türk Tavşanlı Şube Müdürü birlikte kestiler. Kuveyt Türk Tavşanlı Şubesi Müdürlüğü’nü Emrah Yılmaz üstleniyor.

 



Bireysel, Kobi, Tarım ve Dijital Bankacılık sektörleri altında tüm bankacılık hizmetleri noktasında Tavşanlı’da göreve hazır olduklarını duyuran Kuveyt Türk, yenilikçi ürün ve hizmetleri, teknoloji kabiliyeti, güler yüzlü hizmet anlayışı ve sağlam bankacılık iş modeliyle bölgeye ve bölge insanına önemli bir değer ve farklılık katmayı hedeflediğini vurguladı.”

 

İŞARET DİLİ BANKACILIĞI 

Kuveyt Türk, bankacılık işlemlerini video görüşme üzerinden self servis yapma imkânı sunan XTM hizmeti ile müşterilerine sıra dışı bir bankacılık deneyimi yaşatıyor. Tamamıyla Türk mühendisler tarafından geliştirilen XTM’lerle ilgili son yenilik, Türkiye’de sayıları 3 milyonu aşan işitme engelli bireyi yakından ilgilendiriyor. Kuveyt Türk’ün yurt genelindeki tüm XTM hizmeti veren şubeleri, video görüşme özelliği sayesinde artık bankanın müşterisi olsun olmasın tüm engellilere işaret dilinde bankacılık hizmeti sunacak.
 
Dijital dönüşümü ve teknolojiyi odağına alarak geliştirdiği projelerle sektöre öncülük eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, 2013 yılında bir ilke imza atarak ATM’nin pratikliği ile şubelerin zengin hizmetlerini bir arada sunan XTM’leri geliştirmişti. Bankacılık işlemlerini video görüşme üzerinden self servis yapma imkânı da sunan XTM’ler işlevselliğiyle ve hızıyla müşterilerden yoğun talep görüyor. Müşterilerine sıra dışı bir deneyim sunan Kuveyt Türk, bu kez şubelerinde XTM hizmeti ile işaret dilinde hizmet vermeye başlayarak bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu.


 
Çeşitli engelli derneklerini ziyaretlerde bulunan Kuveyt Türk Tavşanlı şubesi 'işaret dili bankacılığı’ nı tanıtmak ve bu hizmetten faydalanacak daha fazla engelli vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.