LAV ile Evlerde Deniz Serinliği!

Ekonomi Yayın: 19 Ağustos 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2017 12:43:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4305 okunma
Google News

LAV ile Evlerde Deniz Serinliği!

Tasarımlarıyla yaşam alanlarına estetik katan LAV’ın Mia Sürahileri ve Bodega bardakları ile ilham verici sunumlar hazırlamaya ne dersiniz? Yaz aylarında Bodega ve Mia Sürahilerin doğal uyumu ile hem bol bol sıvı tüketin hem de evinize deniz ferahlığını taşıyın.

Ağustos ayında deniz esintisini evlerinde de yaşamak isteyenler için LAV, farklı kullanım önerileriyle ilham veriyor. Sade ve naif tasarımlarıyla dikkat çeken farklı boyutlardaki LAV Mia sürahileri ve Bodega bardakları, günlük su ihtiyacını gidermek için şık bir alternatif olurken, küçük ve yaratıcı dokunuşlarla evlerde bambaşka konseptler yaratmanıza da fırsat veriyor. Minimalist bir anlayışla, şıklığını detaylarda saklayan LAV Bodega bardaklarını ve sürahilerini; denizi çağrıştıran kabuklar, kum, çakıl taşları, doğal kumaşlar ve bitkilerle birlikte kullanarak, evlerde cazibe merkezi oluşturacak köşeler yaratmanız çok kolay.

 

Yaza özel ilham verici LAV Kendin Yap önerileri için https://www.lav.com.tr/ilham/kendin-yap/09 web adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

LAV Bodega 3lü paket 5.75 TL

LAV Bodega 3lü paket 12.75 TL

LAV Mia Sürahi küçük boy 3,5TL

LAV Mia Sürahi büyük boy 4,5TL

 

Bilgi için Excel İletişim ve Algı Yönetimi;

Sinem Richards, sinem.richards@excel.com.tr

Öykü Baloğlu, oyku.baloglu@excel.com.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.