LAV ile Tatlı Sunumlarınıza Yaratıcılık Katın

Ekonomi Yayın: 18 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 18.04.2017 18:41:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5684 okunma
Google News

LAV ile Tatlı Sunumlarınıza Yaratıcılık Katın

 

Özgün tasarımlarıyla cama yenilik katan LAV, ürünlerinin farklı kullanım seçenekleriyle sofra sunumlarına renk katıyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken LAV Resital Serisi kadehlerle yapacağınız tatlı sunumlarınız, hem kendi yaratıcılığınızdan hem de kadehlerin her zevke uyan zarafetinden aldığı ilhamla göz kamaştırıyor.

Camın yenilikçi markası LAV, tatlı sunumlarınızda yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz farklı öneriler sunuyor. LAV Resital Serisi’nde yer alan kadehlerle servis edilen hafif ve sütlü tatlılar, sofralara hem lezzet hem de şıklık katıyor. Soğuk içeceklerin yanı sıra tatlı sunumları için de tercih edilen serinin kadehleri, yaratıcılık dolu, sıra dışı sofralarda buluşuyor.

LAV Resital Serisi kadehleri ile tatlı ikramlarınızda dekoratif bir görüntü yaratırken, hazırladığınız küçük sürprizle konuklarınızı da mutlu edebilirsiniz. Modern tasarımıyla ön plana çıkan LAV Resital Kadehleri’ne, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.