Linyitspor, mücadeleden 2-3 mağlubiyetle ayrıldı

Spor Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 17.12.2019 17:51:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1572 okunma
Google News

LİNYİT DEVREYİ                2-3

MAĞLUP KAPATTI

Bölgesel Amatör Liginde ilk yarının kapanış maçında Hendekspor’u kendi evinde konuk eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, mücadeleden 2-3 mağlubiyetle ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi 9. grup 13. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sakarya temsilcisi Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Tavşanlı Ada Stadında oynanan müsabakada Linyitspor’un yeni teknik direktörü Fuat Gümüşay takımın başındaki yerini aldı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Kırmızı-siyahlı ekip mücadeleye Hayrettin Çınar, Emre Çölgeçen, Şafak Bayraktar, Bülent İnönü, Eray Eren, Orhan Şenmemiş, Suat Ünal, Hakan Doğan, Şahin Gizlenci, Emre Akdağ ve Hakan Soylu on biriyle çıktı. Rakibi karşısında etkili bir oyunla mücadeleye başlayan Linyitspor aradığı golü 15. dakikada Suat Ünal ile bularak, maçta 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra gelişen Hendekspor atağında konuk ekip skoru eşitleyerek durumu 1-1 getirdi. Golün şokunu atlatan Linyitspor, 25. dakikada Hakan Soylu ile yeniden öne geçmeyi başardı. İlk devre 2-1 kırmızı-siyahlıların üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA YIKILDI

Mücadelenin ikinci yarısına 2-1 üstünlükle çıkan Linyitspor, skor üstünlüğünü koruyamadı. Maçın 55. dakikasında Hendekspor, skora ikinci kez eşitliği getirdi. 74. dakikada Linyitspor kalesinde bir gol daha bulan Hendekspor, maçta 2-3 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmazken, Linyitspor kendi evinde üç puan daha kaybederek ligde ilk devreyi kapattı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.