LİNYİTSPOR ‘UN EFSANE TARAFTARI GERİ DÖNÜYOR

LİNYİTSPOR ‘UN EFSANE TARAFTARI GERİ DÖNÜYOR

Spor Yayın: 03 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2016 12:31:15
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2917 okunma
Google News

LİNYİTSPOR ‘UN EFSANE TARAFTARI GERİ DÖNÜYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden TKİ Tavsanli Linyitspor’un en eski taraftar gruplarından Neşter Taraftar grubu, uzun zamandan bu yana devam eden suskunluğunu bu hafta bozuyor.

Tavşanlı spor kamuoyu tarafından yoğun istekler doğrultusunda takımın kötü gidişatına neşter vuracaklarını sosyal paylaşım sitelerinden duyuran grup liderleri, önceki gün aldıkları karar ile bu hafta Tavşanlı Ada stadında oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare müsabakasında kapalı A tribünde yerlerini alacaklarını belirttiler.

Bursa, Kütahya merkez ve ilçelerinden ilk günkü heyecanla buluşacaklarını sosyal ağ üzerinden yüzlerce mesaj ile bildiren Neşter taraftar grubu  ve Linyitspor sevdalıları, içerideki 8 maçı firesiz kazanıp üst sıralara takımlarını çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.