Lokumun Sihirli Dünyası Tavşanlı'da

Ekonomi Yayın: 25 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 25.10.2016 17:17:50
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
7641 okunma
Google News

Şekerleme ürünler satışı yapan Meta Şekerleme firması Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yeni ürünlerini tanıttı.

Meta Şekerleme sahibi Ahmet Temel ve Pazarlama Müdürü İbrahim Türeli Kütahya'nın Tavşanlı İlçesine gelerek satışa sundukları ürünleri tanıttı.

Meta Şekerleme sahibi Ahmet Temel ; " Lokumun sihirli Dünyası, Ege'nin İncisi Meta Şekerleme olarak, Kadayıflı lokum tatlısı, Zereşli Antep fıstıklı, Gül yapraklı Antep fıstıklı, Safranlı, Nesquikli 70 çeşit ürünümüzü tanıtım için il ve ilçeleri dolaşıyoruz. Tavşanlı İlçesine de gelerek buradaki kuruyemiş ve şekerleme ürünler satan firmaları ziyaret ettik. Glikoz içermeyen ve tamamen şekerden üretilen buranın damak tadına da uygun bu ürünlerimizin beğenilerek tüketileceğine inanıyoruz" dedi. 

Leblebi üreticisi Suha Harmancıklıoğlu ise değişik tatlardaki bu lokum tatlılarını Tavşanlıların hizmetine sunacaklarını ifade etti. 

 

İrtibat için: 0 534 979 89 39

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.