LÖSEV’e can verin

Sağlık Yayın: 19 Ağustos 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2017 17:22:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5152 okunma
Google News


LÖSEV, kayıtlı lösemi ve kanser hastaları ile onların imkânları kısıtlı ailelerine 1998’den bu yana maddi-manevi destek veriyor. Vekâleten kurban bağışı kampanyasına yapılacak desteklerin lösemi ve kanser hastalarının tedavisi açısından önemine dikkat çeken LÖSEV temsilcileri LÖSEV’e can verin diye seslendiler.
Protein almaları çok önemli
Lösev Kütahya İl Temsilcisi Sevil Yağımlı “Proteinle beslenmek açıkçası lösemi gibi bir hastalıkla mücadelede çok önemli. Çocuklarımızın bağışıklık sisteminin güçlü kalması için senede bir kere et yemekle bunu başaramıyoruz, hastalarımızın büyük bir çoğunluğunun bu anlamda desteğe ihtiyacı var. Et ve et ürünleri oldukça pahalı, dolayısıyla hayırsever bağışçılarımızın yaptığı bu bağışlar ailelerimizin, çocuklarımızın evlerine et ve et ürünleri olarak giriyor. Bağışlar yapıldığı takdirde biz de 12 ay boyunca hastalarımıza şifa olması için evlerine kadar et ve et ürünlerini ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi duyarlı hayırsever bağışçılarımızın kurban bağışlarını vakfımıza yapmalarını bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.