MADEN İŞÇİLERİNDEN SURİYE’YE YARDIM ELİ

Asayiş Yayın: 20 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 20.01.2017 05:58:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4492 okunma
Google News

MADEN İŞÇİLERİNDEN SURİYE’YE YARDIM ELİ

 

İç savaş mağduru Suriye’deki insanlara yönelik insani yardımlar devam ediyor. Bu çerçevede Maden-İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi, işçilerden topladığı 31 bin 455 TL’yi kaymakamlık vasıtasıyla Kızılay’a gönderdi. Bu yardımlar Suriye’deki mazlum insanlara ulaştırılacak.

 

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi tarafından işçilerden toplanan 31 bin 455 TL tutarındaki para, Kaymakamlık vasıtasıyla Suriye’deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Kızılay’a gönderildi.

Temsili çek takdimi için Kaymakamlık toplantı salonunda tören düzenlendi.

Kaymakam Yüksel Kara başkanlığındaki törende Belediye Başkanı Mustafa Güler, belde belediye başkanları, GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu, Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

Temsili çeki Kaymakam Kara’ya takdim eden GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu ile Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, maden işçilerinin her zaman mazlumun yanında olduğunu söylediler.

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, “Maden işçilerinden topladığımız bu yardımlar inşallah o mazlum insanların sıkıntılarının giderilmesinde katkısı olur” diye konuştu.

GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu, ne zaman bir yardım talebi söz konusu olduğunda maden işçilerinin örnek bir tavır sergilediğini söyleyerek, “Bundan sonra da maden işçilerimizin bu hassasiyeti devam edecektir” dedi.

Kaymakam Yüksel Kara da duyarlı davranışlarından dolayı maden işçileri ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Yapılan bu yardımlar Kızılay vasıtasıyla mazlum insanlara ulaştırılacak. GLİ ve Maden İş Sendikamıza bu duyarlılıkları dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Suriye’ye yardım konusunda Tavşanlı önemli görevler yerine getirdi. İnşallah bu yardımları sürdürelim” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler de geçtiğimiz hafta STK temsilcileriyle yaptığı toplantıda yardımların tek elden yapılması gerektiğine işaret ederek, “Bir ve beraber olalım. Tüm STK’lar toplansın ve tek yumruk halinde Kaymakamlığımız önderliğinde düzenleyelim bu kampanyaları. İhtiyaca göre malzeme temin edelim. Hep birlikte çalışalım. Yani kısaca güç birliği yapalım. Göreceğiz ki, birlikten kuvvet doğacak ve yardımlar çok daha faydalı olarak amacına ulaşacaktır” demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.