Mantar üretim tesisinde iş kazası 1 ölü 1 ağır yaralı

Asayiş Yayın: 22 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2017 16:18:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9588 okunma
Google News

 

Mantar üretim tesisinde iş kazası 1 ölü 1 ağır yaralı

Mantar üretimi sırasında meydana gelen iş kazında 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Çardaklı Mahallesinde mantar üretimi kompost tesisinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı.  

Edinilen bilgiye göre, mantar ve kompost üretim tesisinde çalışan Sultan Kahraman (62) ve Aysel Özer  (42) mantar üretimi yapılan rafların yıkılması ile altında kaldı.

Sultan Kahraman ve Aysel Özer olay yerine gelen itfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucu yıkılan rafların altından çıkarıldı. Aysel Özer 112 Acil servise sedye ile taşınırken Sultan Kahraman ise sağlık görevlilerinin uzun uğraşları sonrası hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine götürülen her iki işçinin de yakınları buraya akın etti.

Polis iş kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.