MASA TENİSİ TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Spor Yayın: 12 Aralık 2017 - Salı - Güncelleme: 12.12.2017 08:58:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3127 okunma
Google News
MASA TENİSİ TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
ARENA Bilardo ve Playstation salonunun organize ettiği masa tenisi turnuvası oynanan final maçlarıyla sona erdi. Birinciliği Yalçın Gülsever, ikinciliği Mustafa Bilmez ve üçüncülüğü de Hakan Demir kazandı. 
Kazanan sporcuların kupaları Levent Düğün Salonunda ki yemekli kupa töreninde takdim edildi. Yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Masa Tenisi İl Federasyon Temsilcisi Yücel Korkmaz, sponsor firma yetkilileri, turnuvaya katılan sporcular ile misafirler katıldı. 
AK Parti ilçe başkanı Nejat Tülek yaptığı konuşmada turnuvaya katılmaktan mutluluk duyduğunu, sporun içinden gelen biri olarak Tavşanlı'da her zaman sporun ve sporcunun yanında hizmetinde olduğu ifade etti. Bu kupa törenine de Ankara'da bir dizi toplantıdan çıkarak yetiştiğini belirterek heyet ile birlikte yaptığımız görüşmelerde 2018 yılı içerisinde Karakova stadına yapılacak yatırımlarla ilgili müjdeyi  de katılımcılarla paylaşmış oldu. 
Sponsorlar adına kısa bir konuşma yapan Mehmet Demir ise gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, internet ve cep telefonu bağımlılığından uzaklaştırmak adına bu tip amatör sporlara her zaman maddi manevi destek vereceklerini bu akşamda bunun haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.