Maskeler Sağlık çalışanlarına verildi

Sağlık Yayın: 17 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2020 11:42:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1493 okunma
Google News

112 PERSONELİNE TAVŞANLI'DA ÜRETİLEN KORUYUCU MASKELER VERİLDİ
Tavşanlı Belediyesi tarafından desteklenen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen medikal koruyucu maskeler sağlık çalışanlarına teslim ediliyor. Belediye Başkanı Mustafa Güler, 112 Acil Servis personelini makamında kabül ederek hazırlanan 65 adet maskeyi ilgili görevlilere teslim etti. Diğer taraftan Belediye hizmet binasında görev alan personele de koruyucu maske verildi.Tüm dünyanın büyük bir sınav verdiğini kaydeden Başkan Mustafa Güler, "Ülkemiz koronavirüsle mücadele konusunda örnek gösterilmektedir. İnşallah alınan tedbirler ve uygulanan düzenlemelerle vatandaşlarımız bu salgından en az zararla kurtulacaktır. Tabi bu mücadelede en önde bulunan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onlar gece gündüz demeden en ufak ihbarı ciddiyetle değerlendirerek halk sağlığına hizmet veriyor. Bugün onlar için hazırlanan maskeleri teslim ediyoruz. Her konuda sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Tavşanlı halkına düşen görev sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımı, kişisel temizlik ile evde kalarak kişisel izolasyona devam etmektir." ifadelerini kullandı.
112 Acil Servis personelleride Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür ederek bu zorlu günlerde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.