Meral Akşener emekli maaşı ile alışveriş yaptı

Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 15:19:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1877 okunma
Google News

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener emekli maaşı ile alışveriş yaptı

 

Tuna İŞLEYEN  / GÖRÜNTÜLÜ

 

 


  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kütahya ve ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.İlk olarak Tavşanlı ilçesinde esnafları ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Meral Akşener Esnafın problemlerini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret ettiği esnaflara, ''Propaganda amaçlı gezmiyorum. Burada sıkıntılarınızı sorunlarınızı not alıyorum. Esnafımızın derdini, problemini kamuoyuna yansıtmak, çözüm bulmak için çalışıyorum. Seçim olmadığı için oy istemek için de gezmiyoruz. Bunu özellikle belirtmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.Siyasi partilerin sadece seçim zamanlarında değil her zaman esnafın yanında olması gerektiğini belirten Akşener, ''Sizlerin sorunlarını dinleyerek bunları aktaracağız. Şimdi biz geldikten sonra ağalar gelir, sizin için de sesinizi duyurmanız açısından iyi olur.'' diye konuştu. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti.Kitap satışı yapan bir işyerine giren Genel Başkan Meral Akşener'e yazar Sabahattin Onkibar'ın " Asena" adlı Meral Akşener'in dünü ve bugünü adlı kitabını imzalattı ve kitap hediye etti.

 

 

 

Genel Başkan Meral Akşener siftah yapmayan esnaflardan ise alışveriş yaptı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Çocukarına yaptığı alışveriş sırasında Genel Başkan Akşener, " Emekli maaşımdan veriyorum" esnaflara diyerek bol kazançlar diledi.

Daha sonra Göbel Thermal Tesislerine giden Akşener'i burada karşılayan Ak Partili Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ilçenin sembolü leblebi biblo hediye etti. Akşener, ilçe ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek Tavşanlı'dan ayrıldı. 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.