Merhum Eğitimci İsmail Kartal düzenlenen törenle anıldı

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 05 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 05.10.2021 09:51:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1006 okunma
Google News

 

Merhum Eğitimci İsmail Kartal düzenlenen törenle anıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde uzun yıllar öğretmenlik ve okul idareciliği yapan İsmail Kartal geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Covid -19 nedeniyle vefat etmişti.

 

Eğitimci İsmail Kartal için Tavşanlı ilçesi Kızılçukur köyünde geniş kapsamlı anma etkinliği düzenlendi.

İlk olarak adını verdikleri İsmail Kartal Halısahası'nın açılışı, emekli Tavşanlı ilçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Kadıoğlu, emekli eğitimci Ali Manak, Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Sarıaltın, Kızılçukur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Turgut tarafından kurdele kesimi ile gerçekleşti.

Kızılçukur Köy futbol takımı ile Tavşanlı Linyitspor şöhretler karması karşılaşması gerçekleştirildi.

 

 

 

Daha sonra merhum İsmail Kartal adına Kızılçukur Köyü Düğün salonunda mevlüt okunarak dua edildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Sarıaltın tarafından İsmail Kartal'ın hayatı ve yaptıkları anlatılmasının ardından ikramlar ile program sona erdi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.